A Prodimedről

Dióhéjban a vállalatról

A Prodimed piacvezetőnek számít a diétás termékek gyártása és forgalmazása terén. Munkánkat képzett és minősített dietetikusok, táplálkozástudományi szakértők, orvosok és egészségügyi szakemberek segítik − termékeink kizárólag szakértői felügyelet mellett fogyaszthatók. Küldetésünknek tekintjük, hogy megfelelő és orvosilag megalapozott megoldást kínáljunk a fogyni vágyóknak, elkerülve a jojó effektussal járó kudarcélményt. A hibás étkezési szokások kiküszöbölése érdekében megbízható termékpalettát és egyértelmű módszert dolgoztunk ki, mindkettő hátterében vezető táplálkozástani gondolkodás és viselkedéstudományi alapokon nyugvó megközelítés áll. Szoros munkakapcsolat kialakítására törekszünk a velünk együttműködő egészségügyi szakértőkkel és orvosokkal, hogy közösen kifejlesztett megoldást kínáljunk a túlsúlyosság növekvő problémájára.

Nemzetközi

Globális hálózat

A túlsúlyosság egyre növekvő problémát jelent világszerte. A Leideni Egyetem Orvosi Központja (LUMC) által kizárólag a Prodimeddel folytatott tudományos vizsgálatok, valamint az orvosi gyakorlatban és a klinikákon elért folyamatos kiemelkedő sikereink más országokban és kontinenseken is nagy érdeklődést keltettek a Prodimed iránt. A Prodimed arra törekszik, hogy orvosolja a túlsúlyosság problémáját − hatalmas fejlődésen megyünk keresztül annak érdekében, hogy valóban nemzetközi szintű megoldást tudjunk kínálni. A Prodimed jelenleg Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Németországban, Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Írországban, valamint Aruba, Bonaire és Curaçao szigetén rendelkezik irodával.

Az ötlettől a termékig vezető út

Termékfejlesztés és előállítás

A Prodimed a diéta monotonitásának elkerülése érdekében megfelelő változatosságot nyújtó, különböző ízű és fajtájú termékek széles palettáját kínálja a diétázók számára. A Prodimed kizárólagos tulajdonában álló receptek alapján készíti termékkörét, amelyet a legjobb eredmény biztosítása érdekében szakértői csapata segítségével folyamatosan újdonságokkal bővít. Munkánk során olyan fontos szempontokat tartunk szem előtt, mint a minőség, az összetétel és az ízhatás. A Prodimed házon belül végzi a fejlesztési és a csomagolási folyamat valamennyi szakaszát; a legújabb és legfejlettebb modern technológiát alkalmazva a csúcsidőszakok során is képesek vagyunk kielégíteni a növekvő nemzetközi keresletet.

Elosztó központ

Készletkezelés és szállítás

A legújabb, automatizált technológiával felszerelt és a legszigorúbb minőségi követelményeknek eleget tévő korszerű, központi elhelyezkedésű elosztó központja révén a Prodimed saját maga gondoskodik termékei forgalmazásáról és raktározásáról is. A hét minden napján és minden órájában leadható rendeléseket naponta feldolgozzuk, majd megbízható és minősített fuvarozókkal kiszállíttatjuk a világ bármely pontjára.

Szakértői támogatás

Kulcs a sikerhez és a hosszan tartó eredményekhez

A Prodimed tudományos és orvosi támogatással kifejlesztett kezelési programjának alkalmazásához szaktudás és szakértelem szükséges. Korszerűen felszerelt ügyfélszolgálatunk minősített egészségügyi szakembereink bevonásával megalapozott támogatást és iránymutatást nyújt mind egyéni, mind vállalati ügyfeleink számára.
Szakértőt keresek!

Segíthetünk?

Munkatársaink a rendelkezésére állnak

Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben

info@prodimed.hu

Hívás 06-70-424-3497

Munkanapokon 9:30 to 17:00

Start a chat session

We are online now

Chat off line

Send us a message