A Prodimed-diéta

Az orvosilag megalapozott súlycsökkentő módszer

Készen áll arra, hogy egészségesebb életet éljen és véglegesen megszabaduljon fölösleges kilóitól? A Prodimed egyedülálló és hatékony kezelési programot kínál − fehérje diétája garantálja a sikeres, egészséges, orvosilag megalapozott és tartós fogyást. Kifejezetten az Ön számára készített fogyókúra tervünk és táplálkozási szakértőink által nyújtott folyamatos támogatás révén hosszú távon megszabadulhat súlyfeleslegétől.

SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS

Kulcs a sikerhez és a hosszan tartó eredményekhez

Kutatásaink azt bizonyítják, hogy a siker kulcsa a szakértői támogatásban rejlik. Érje el sikeresen ideális súlyát a Prodimed táplálkozási szakértőinek segítségével! A Prodimed szakértőinek feladata, hogy személyre szabott kezelési programot állítsanak össze az Ön számára. Ez a program válik majd természetes étrendjévé. A diéta közben heti rendszerességgel konzultációt folytat Prodimed szaktanácsadójával, amelynek során megbeszélik súlyának alakulását és a diéta során szerzett tapasztalatokat. Az Önnek nyújtott folyamatos támogatás garantálja a diéta sikerességét, étrendje pedig szükség esetén módosítható. Prodimed szakértője emellett tanácsokkal látja el a termékek elkészítését illetően, illetve tippeket ad arra vonatkozólag, hogyan tehetné még kellemesebbé a kezelést. Ez a személyes tanácsadás segít a diéta betartásában − immár bő 10 éve garantálva a sikert.

HATÉKONY FOGYÓKÚRA TERV

Lépésről lépésre az egészséges táplálkozás felé

A Prodimed orvosilag megalapozott, öt szakaszból álló kezelési programja során Ön először megszabadulhat felesleges kilóitól, majd lépésről lépésre áttérhet az egészséges és kiegyensúlyozott étrendre. Ez az egyedülálló kombináció biztosítja a diéta hosszú távú eredményességét! Az aktív szakaszban a fehérje-kiegészítők gondoskodnak súlyfeleslegének hatékony és kellemes leépítéséről. Az átmeneti szakaszok biztosítják a normál táplálkozásra való fokozatos áttérést, míg az egészséges étrend fenntartására szolgáló szakaszok teljes ellenőrzést biztosítanak a táplálkozás felett.

 

ÍZLETES ÉS VÁLTOZATOS

Változatos ízvilág

A Prodimed saját fejlesztésű, különböző ízekben és formákban kapható széles termékkínálata kellemes változatosságot biztosít, így elkerülhető a diéta monotonitása. A Prodimed termékei egyszerűen elkészíthetők, biztosítják a szervezet számára szükséges energiabevitelt, emellett egyedülálló módon tartalmazzák az összes fontos tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a diéta éhségérzet nélkül, hosszú távon fenntartható és folytatható legyen.

Segíthetünk?

Munkatársaink a rendelkezésére állnak

Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben

info@prodimed.hu

Hívás 06-70-424-3497

Munkanapokon 9:30 to 17:00

Start a chat session

We are online now

Chat off line

Send us a message